Ofertă Revelion la Satul Prunilor 2017-2018 

Preț pachet: 1.827 lei​​/persoană
Check in: 29 decembrie 2017
Check out: 2 ianuarie 2018
​​
Incluse în pachet​:​
– 4 nopți de cazare în cameră dublă
-​ toate mesele gustoase și sănătoase, începând cu cina de pe 29 decembrie și încheind cu prânzul de pe 2 ianuarie
– masă festivă de anul nou cu DJ și foc de arificii ​

De reținut:
Tariful este calculat pentru minim​um​ 6 ​adulți / vilă
​Rezervarea va fi confirmat​ă ​dupa plata unui avans de 50% din valoarea sejurulu​i​
​Recomandăm ca vila să ​fie rezervată de un grup unitar care ​o va ocupa integral, pentru confort și intimitate
​Tarifele pentru copii se stabilesc în funcție de vârsta lor, gradul de ocupare din vilă și numărul copiilor din grupul c​are face rezervarea
Pentr a configura oferta pesonalizată, vă rugăm să specifica​ț​i num​ă​rul ​ș​i v​â​rsta copiilor din fiecare familie

Rezervări
rezervari@satulprunilor.ro
+40726704042 +40372715777

Meniu

Vineri, 29 decembrie
Cina cu foc de tabara si protap la foisor
Platou traditional cu produse de casa: fasole batuta, jumari, muschiulet afumat, carnat de casa, ghiudem, slaninuta, branza, ceapa rosie si tuica fiarta
Branza, salata de icre, zacusca de ciuperci, fasole batuta, masline kalamata
Pui la jar (protap) tavalit in saramura cu mamaliguta si mujdei sau legume si ciuperci grill cu usturoi
Prajitura de casa

Sambata, 30 decembrie 
Mic dejun bufet* 
Pranz 
Ciorba de purcel cu legume / supa de pasare cu taitei de casa / ciorba de fasole cu ceapa rosie
Carnatii Vlahului (de casa, cu sos, legume si branza rasa) sau pastrama de berbecut la tigaie cu mamaliguta si mujdei sau ciulama de ciuperci si mamaliguta Prajitura de casa

Cina
Pachetele cu branza grill
Rata cu varza calita
Coaste de porc cu varza calita sau salata orientala
Prajitura de casa

Duminica 31 decembrie

Mic dejun bufet 
Pranz 
Bors de pui sau supa rasol de vitel cu galusti sau supa-crema de legume
Tocanita de pui cu ciuperci sau tochitura ciobaneasca cu mamaliguta si muraturi de casa sau tocanita de ciuperci
Prajitura de casa

CINA DE REVELION 
(cu varianta vegetariana)

Aperitive
Racituri: piftii de pui si de purcel, pateu de ficat de casa cu coniac
Afumaturile casei: pastrama de gasca, carnat de capra cu busuioc, cascava cu chimen, branza de capra cu piper verde, rosii, castraveti
Salata de telina cu maioneza si usturoi

Fripturi la cuptor: berbecut, pulpa de porc cu sos de vin, pulpa de curcan
Garnituri: legume, pilaf sarbesc, varza calita, cartofi taranesti
Muraturi de casa, salata de varza rosie, ardei copti
Tort de casa

Luni, 1 ianuarie 
Brunch
Tartine cu zacusca si masline, salata de boeuf / Salata a la rousse
Ciorba taraneasca de afumaturi acrite cu moare sau potroace de pasare (aripioare) acrite cu moare
Ciolan de porc la cuptor cu iahnie de fasole sau sarmalute de gasca fierte-n vin, cu costita si mamaliguta sau sarmalute in foi de vitza cu orez
Placinta de casa

Cina
Specialitate: sontropele sau placinta cu spanac
Pastrama de porc la tigaie cu mamaliguta, mujdei si muraturi sau pastrav proaspat (pastravarie proprie), grill cu cartofi natur sau dovlecei pane
Placinta cu mere de prin partea locului si scortisoara

Marti, 2 ianuarie
Mic dejun bufet
Pranz 
Ciorba de schembea sau ciorba de perisoare de curcan sau ciorba de ciuperci dreasa cu smantana
Ostropel de pipote si inimoare de pui sau muschiulet de porc umplut cu branza si afumatura
Pilaf cu legume si ciuperci
Papanasi cu dulceata de visine de casa si smantana

*Mic dejun bufet
omleta lui mamaie (verdeata, ciuperci/legume), ou fiert/ochiuri, carnaciori de casa trasi in tigaie, ceafa afumata (de casa) trasa in tigaie, cascaval de tara natural, zacusca, dulceata / gem de casa, patiserie de casa, unt, ceaiuri, cafea, lapte