Corporate

Satul Prunilor este locul ideal pentru workshop-uri și teambuilding-uri, la fel cum este locul perfect pentru orice vacanță. Suntem gazde perfecte pentru evenimente private – aniversări, nunți și botezuri, petreceri, lansări de produse.

Teambuilding

Satul Prunilor e departe de forfota stațiunilor și e locul în care teambuildingurile se transformă în experiențe de relaxare și aventură. Suntem la 700 de metri altitudine, aproape de munții Leaota și Bucegi, și avem în jur zeci de hectare de livezi și pășuni. Indiferent de programul zilei, seara te așteptăm cu țuică fiartă și bunătăți – delicatese crud-uscate în aer rece de munte, dulceață și gem de casa, zacuscă, slăninuță murată, pateu de ficat, prăjituri de casă

Programe de aventură

Treasure Hunt – program dinamic pentru echipe, desfășurat într-o atmosfera competitivă, cu elemente de recreere și exerciții outdoor, fără stres și riscuri. Exercițiile presupun diverse scenarii, cu provocări personale și pentru echipă. Participanții sunt împărțiți în echipe, care vor trece alternativ prin aceleași probe; conținutul probelor va fi găsit în pădure cu ajutorul indiciilor obținute în cadrul probei anterioare. Exemple de probe: sarcini în echipă, probe de perspicacitate/găsire de indicii, orientare în pădure , “lacul cu acizi” (echipa trebuie scoată anumite materiale dintr-un lac imaginar), “pânza de păianjen” (echipa trebuie treacă prin găurile unei pânze de păianjen confecționate din șnur), etc. Probele necesită angajare individuală, efort al echipei, suport reciproc, exersarea abilitaților de comunicare, delegarea de responsabilități și asumarea răspunderii în grup. Toate probele sunt adaptate condiției participanților și vor fi explicate înainte de concurs, astfel experiență și mușchii nu sunt obligatorii. Sunt necesare doar atenție și spirit de echipă. La final, echipele sunt premiate.

Traseu Aventura Park – include pod indian, traverse oblice, pod de lanțuri, coborâre pe linie de cablu, traversare pe pod de bârnă, tiroliene de 250 m lungime, echipament de protecție și instructor.

Sala de conferințe

Capacitate de 100 de locuri

Ecran si videproiector

Flipchart