Teambuilding

Satul Prunilor e departe de forfota statiunilor si e locul in care teambuilding-urile se transforma in experiente de relaxare si aventura. Suntem la 700 de metri altitudine, aproape de muntii Leaota si Bucegi, si avem in jur zeci de hectare de livezi si pasuni. Indiferent de programul zilei, seara te asteptam cu tuica fiarta si bunatati –  delicatese crud-uscate in aer rece de munte, dulceata si gem de casa, zacusca, slaninuta murata, pateu de ficat, prajituri de casa.

Descarca catalog activitati

Sala de conferinte 

  • Capacitate de 100 de locuri
  • Ecran si videproiector
  • Flipchart

Programe de aventura

  • Treasure Hunt – program dinamic pentru echipe, desfasurat intr-o atmosfera competitiva, cu elemente de recreere si exercitii outdoor, fara stres si riscuri. Exercitiile presupun diverse scenarii, cu provocari personale si pentru echipa. Participantii sunt impartiti in echipe, care vor trece alternativ prin aceleasi probe; continutul probelor va fi gasit in padure cu ajutorul indiciilor obtinute in cadrul probei anterioare.
    Exemple de probe: sarcini in echipa, probe de perspicacitate/gasire de indicii, orientare în padure , “lacul cu acizi” (echipa trebuie sa scoata anumite materiale dintr-un lac imaginar), “panza de paianjen” (echipa trebuie sa treaca prin gaurile unei panze de paianjen confectionate din snur), etc.
    Probele necesita angajare individuala, efort al echipei, suport reciproc, exersarea abilitatilor de comunicare, delegarea de responsabilitati si asumarea raspunderii in grup. Toate probele sunt adaptate conditiei participantilor si vor fi explicate inainte de concurs, astfel ca experienta si muschii nu sunt obligatorii. Sunt necesare doar atentie si spirit de echipa. La final, echipele sunt premiate.
  • Traseu Aventura Park – include pod indian, traverse oblice, pod de lanturi, coborare pe linie de cablu, traversare pe pod de barna, tiroliene de 250 m lungime, echipament de protectie si instructor.