Satul Prunilor reuneste sapte vile, fiecare cu o suprafata de 250 mp. Complexul este situat pe o proprietate de 6 hectare la marginea padurii, in comuna Pietrosita, judetul Dambovita.

Rasfatate de soare, vilele au vedere panoramica impresionanta spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi si Baiului. La parter, fiecare vila are o garsoniera cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile cate trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin si o dubla matrimoniala. Am adus in camere mirosul padurii, mobila fiind realizata integral din lemn, la fel ca si dusumeaua.

In fiecare camera exista televizor si internet wi fi.

Capacitatea complexului este 7 vile, cu un total de 21 de camere si 7 garsonierere. Astfel, putem gazdui 56 de persoane in regim double room, iar la cerere putem suplimenta numarul de paturi. Restaurantul Satul Prunilor are o capacitate 100 de locuri in salonul principal si de 24 de locuri in salonul mic si va asteapta cu meniuri traditionale si retete locale unice.

Satul Prunilor este locul ideal pentru workshop-uri si teambuilding-uri, la fel cum este locul perfect pentru orice vacanta. Suntem gazde perfecte pentru evenimente private – aniversari, nunti si botezuri, petreceri, lansari de produse.

In 2019, Satul Prunilor s-a numarat printre nomninalizatii TopHotel Awards, la sectiunea „Pensiunea anului in stil traditional”.

In iulie 2020, Satul Prunilor a devenit  primul business din domeniul ospitalitatii din Romania certificat de SAFE Shopping Centers ca destinatie sigura. 

EMAIL

rezervari@satulprunilor.ro

MOBIL

+40722 705 102
+40726 704 042