Am gasit la Satul Prunilor un personal care intr-adevar nu spune niciodata ‘NU’ (un detaliu pe cat de nesemnificativ pe atat de important in serviciile de astazi), dar si o acomodare care respecta intocmai descrierea din oferta si de pe site. Mai exact: vilele – curate si utilate cu tot ce este necesar, caldura – din plin – restaurantul spatios, mancarea si servirea, impecabile. De asemenea si serviciile adiacente s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Cu siguranta vom reveni la Satul Prunilor si vom recomanda si altora sa procedeze la fel.

Cezar Carligeanu

Deputy Director - Head of Retail Commercial Department, BRD Finance IFN SA - Societe Generale

Este un loc minunat aici si va multumesc din suflet pentru zilele de ragaz. Vreau neaparat sa revin. Locul este facut cu bun gust si privelistea spre Dealul Frumos este de vis. Nu in ultimul rand, oamenii care lucreaza aici sunt atat de primitori! Inca o data, va multumesc!

Elvira Lupsa

 

Weekend-ul a fost mai mult decat perfect si mare parte din reusita lui se datoreaza managerului localului si oamenilor nemaipomeniti de la Satul Prunilor. Am avut placerea sa descopar frumusetea lucrurilor simple, facute cu draga inima, a zambetelor bine-intentionate si a gustului ca la mama acasa. Felicitari pentru povestea Satul Prunilor, jos palaria!

Simona Tosun

Oracle

Meseria de scriitor de turism m-a purtat pe mai toate meleagurile tarii de-a lungul timpului. Aici insa, la Satul Prunilor, am intalnit o atmosfera serena, o liniste de inceput de timp. Ii urez sa devina un reper important pe harta turismului romanesc.

Mihai Ogrinji

Romania Pitoreasca