PAȘTE LA SATUL PRUNILOR

OFERTA

Vă așteptăm la Satul Prunilor în vacanța de Paște. O veți petrece în mijlocul naturii, într-o vilă cochetă, alături de familiei și prieteni, răsfățați cu toate mesele gustoase și sănătoase, plus masa tradițională de Paște. 

Vilele se pot închiria începând de vineri, 3 mai, până luni, 6 mai (date flexibile), cu următoarele opțiuni, calculate pentru o persoană:

Pachet cazare 

Tarif: 1080 lei/noapte, în vilă cu 3 camere la etaj și garsonieră la parter. Vila se închiriază integral. Patul suplimentar costă 135 lei/noapte.
Tarif: 2640 lei/noapte, în vilă mare cu 8 camere și living. Vila se închiriază integral.

Pachet masă 

Tarif: 856 lei/persoană, cu toate mesele incluse – intrare cu prânz/cină și ieșire cu mic dejun/prânz.

Pachetele cu masă sunt disponibile doar cu pensiune completa: intrare cu prânz/cină și iesire cu mic dejun sau prânz.

Pentru 4 nopți de cazare, tariful pentru pachetul cu masă este de 1133 lei/persoană, cu  toate mesele incluse, respectiv intrare cu prânz/cină, ieșire cu mic dejun/prânz (4 pensiuni complete).

 

VILELE NOASTRE

Complexul Satul Prunilor include 8 vile, 7 dintre acestea având 3 camere duble la etaj (două dormitoare duble twin și un dormitor dublu matrimonial), respectiv o garsonieră la parter, complet decomandată. Aceasta din urmă poate funcționa ca spațiu de cazare (cu două paturi de o persoană) sau ca living. Fiecare cameră are baie proprie.  A opta vilă are 8 camere duble, cu paturi de o persoană (șase la etaj și două la parter), fiecare cu baie proprie, respectiv un living de 60 mp.

MENȚIUNI

Vilele se inchirieză pentru minimum 3 nopți. 

Este de preferat ca vila să fie rezervată de un grup unitar, pentru confort și intimitate.

Oferta este valabilă pentru minimum 6 adulți în vila mică sau 16 adulți în vila mare.

Pentru copii, tarifele se stabilesc în funcție de vârsta lor, gradul de ocupare din vilă și de numărul copiilor din grupul de oaspeți cazat în această vilă. 

Rezervarea va fi confirmată după plata unui avans de 50% din valoarea sejurului.

REZERVĂRI

+40726 704 042

+40722 705 102

rezervari@satulprunilor.ro